Seksileluista tulee yhä hurjempia

Seksileluista tulee yhä hurjempia

Seksileluilla voi saada hauskaa piristystä makuuhuoneen puolelle, ja nykypäivänä kaikenlaisia seksileluja on helppo tilata vaikkapa netistä suoraan postiluukkuun. Näin sitä rohkenee helposti tilata vaikka millaista lelua, jos itse kauppaan meneminen kuumottaa liikaa tai sellaista vain ei ole lähistöllä. Mutta mitäs sitten kun kaikki peruslelut on jo kokeiltu, ja uutta ja hauskaa vipinää tarvittaisiin lemmenleikkeihin?

Onneksi seksilelumarkkinoilla ei jäädä tuttuun ja turvalliseen, vaan jos seikkailumieltä löytyy tarpeeksi, uutta kokeiltavaa löytyy aina. Seksileluista tuleekin yhä hurjempia, ja jos perinteiset vibraattorit ja käsiraudat kyllästyttävät, nyt voit kokeilla muun muassa satulaa pesukoneen päällä taikka mistelinoksaa kondomilla varustettuna yllättäviin ja varmasti spontaaneihin hetkiin. Entä miltä kuulostaisi Twisterin ja Kama Sutran yhdistelmä? Tai jos näissä ei ole mielikuvitusta tarpeeksi, voit suunnitella itse oman seksilelusi tee-se-itse seksilelukirjan avulla. Joten mielikuvitus liikkeelle ja hommiin!

Vaikka seksilelu-uutisten http://www.seksileluja.com/uutiset/46/uudet-seksilelut-ovat-entista-hurjempia mukaan seksileluista tulee yhä hurjempia, ei se tarkoita etteikö perinteisemmillekin leluille olisi yhä kysyntää. Päinvastoin, seksilelumarkkinoilla halutaan tarjota jokaiselle jotakin, ja yleisen ilmapiirin muuttuessa avoimemmaksi näiden asioiden suhteen yhä useammat ja kaikenikäiset miehet ja naiset löytävät tiensä seksileluja myyvään kauppaan – oli se sitten netissä tai oikeana fyysisenä liikkeenä. Tässä vielä syitä sille, miksi ottaa seksistä kaikki ilo rohkeasti irti:

sex signSeksi on hyväksi fyysiselle terveydelle. Se laihduttaa (miksi hikoilla lenkillä kun kaloreita voi polttaa sängyssäkin?), alentaa verenpainetta ja lievittää stressiä. Lopputuloksena on pirteämpi ja hyvinvoivampi sinä! Koska orgasmin aikana myös erittyy rauhoittavia ja rentouttavia hormoneita, seksi auttaa nukahtamaan, ja riittävä yöuni taas auttaa moneen muuhun asiaan.
Seksi vahvistaa parisuhdetta, ja sillä on osansa pitkässä ja tyytyväisessä parisuhteessa. Seksin aikana erittyy oksitosiinia, jota rakkaushormoniksikin kutsutaan. Muista että seksuaalisuus on muutakin kuin itse seksiä ja orgasmeja, ja parisuhteessa kaikenlaisella seksuaalisuudella on hyötynsä.
Tutkimuksien mukaan ne parit jotka harrastavat seksiä aktiivisesti näyttävät vanhemmiten myös ikäistään nuoremmilta endorfiinien erityksen lisääntyneen verenkierron sekä muiden hormonien ansiosta.
Seksin harrastaminen saa haluamaan lisää seksiä, joten tässäpä oiva tapa nostaa libidoa.