Seksikäs vaatetus & vietteleminen

Seksikäs vaatetus & vietteleminen

Vaatetus ja vietteleminen… Seksikkyys ja vaatetus… Viettely ja seksikkyys… Aikuisten maailma ja aikuisten keskustelut…

Jokainen meistä palaa olla haluttu, seksikäs ja viettelevä, koska seksikäs olo antaa valtaa, koska se tuntuu hyvältä ja koska se on hauskaa. Oletko lähdössä treffeille uuden tuttavuuden kanssa tai kolmenkymmenen aviovuoden jälkeen miehesi tai vaimosi kanssa?

Oikealla pukeutumistyylillä saat vipinää iltaan ja tunnet olosi mahtavaksi. Siksi naiset suunnittelevat viikkoja ennen tapaamista mitä he pukevat yllensä. Mikäli vaatekaapista ei löydy sopivaa asua, voi piipahtaa kaupungilla ostoksilla ja shoppailla tuntikausia tyrmäävän asun löytämiseksi. Värit sointuvat toisiinsa, jopa kynsilakka on prikulleen saman sävyinen. Koko vaivannäkö on kuin rituaalinomainen valmistautuminen treffeille, joista toivotaan täydellisiä.

Seuraavissa blogeissa käsitellään jo otsikossa mainittua aihetta eli seksikästä vaatetusta eri tilanteissa ja siihen liittyvää viettelemistä. Muutama blogi kertoo seksileluista, joista on hauskoja tarinoita. Olen varma, että jokaiselle löytyy jotakin.

Jopa seksiin liittyvät tabut kiinnostavat lukijaa. On hauska huomata, että luonnollisesta ja normaalista jokapäiväiseen elämään kuuluvasta asiasta voi olla niin eri mieltä. Historian kuluessa seksiin suhtautuminen on muuttunut liberaalista konservatiiviseen ja sittemmin uudestaan vapaamielisemmäksi.

Muistathan kuitenkin, että meille itsestään selvää vapaamielisyyttä ei hyväksytä koko maailmassa. Toisille tämän blogin pelkkä otsikko on jo liikaa…